Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

NHL je nebavila? Slavná americká herečka se divoce líbala se svým zajíčkem!

Autor: sjs

Na ledě se proháněl hvězdný Alexander Ovečkin a v utkání New York Rangers s Washingtonem Capitals nastoupili celkem čtyři čeští hokejisté. Na tribuně v Madison Square Garden byla přítomna i slavná americká britská herečka Kate Beckinsale (45), která se více než samotnému zápasu věnovala svému o dvacet let mladšímu zajíčkovi.

Vášeň přímo za hokejovou střídačkou. Kate Beckinsale, která se proslavila například filmovým trhákem Pearl Harbour, se na utkání NHL divoce líbala s televizním komikem Petem Davidsonem. Zamilovaný pár do akce zapojoval i jazyky a vůbec jim nevadilo, že je kolem nich 17 515 diváků.

Beckinsale a jeji o dvacet let mladší úlovek Pete
Beckinsale a jeji o dvacet let mladší úlovek Pete

Kate a Pete spolu neustále laškovali a objímali se. Zápasu, který vyhrál 3:2 po nájezdech Washington, tak moc pozornosti nevěnovali. Stěží zaznamenali gólovou asistenci mladého českého útočníka Rangers Filipa Chytila . Za Rangers i do svého druhého utkání v NHL nastoupil i bek Libor Hájek.

Na straně vítězů v dresu Capitals nastoupil zase útočník Jakub Vrána a obránce Michal Chytil, kteří určitě ani netušili, jaká velká filmová hvězda v hale je.