Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bujné vnady a sexy zadečky. Vonnová a drsňačka z klece řádily na pláži

Autor: pv

Máte se na co těšit! Lyžařka Lindsey Vonnová (34) a MMA zápasnice Paige Vanzantová (24) odcestovaly do Mexika, aby se nechaly v plavkách zvěčnit pro prestižní magazín Sports Illustrated. Ještě před tím, než se časopis dostane na stánky, unikly první fotky dvou sexy sportovkyň při pózování na pláži.

Ani napotřetí nedokázala říci ne. Americká lyžařka Lindsey Vonnová v minulosti pro stejný magazín už dvakrát fotila. Poprvé před olympijskými hrami ve Vancouveru v roce 2010 šlo o velice pikantní snímky. Následovalo focení před třemi roky, kdy měla sjezdařka plavky pouze namalované na nahém těle.

Bez kombinézy. Lyžařka Lindsey Vonnová se ráda nechává fotit v plavkách.
Bez kombinézy. Lyžařka Lindsey Vonnová se ráda nechává fotit v plavkách.

Letos Vonnová ukončila bohatou kariéru a jako sportovní důchodkyně se rozhodla znovu ukázat v bikinách. V mexickém městě Puerto Vallarta ležícím na pobřeží Tichého oceánu pózovala fotografovi před objektivem a vystřídala hned několik druhů plavek s odvážným střihem.

Na stránkách plavkového speciálu se poprvé objeví i MMA zápasnice Paige Vanzantová, která fotila ve stejné destinaci jako americká sjezdařka. Drobná bojovnice má už z minulosti zkušenost s profesionálním focením. Dříve totiž byla modelkou a zkoušela se uplatnit i jako herečka. Našla se ale až jako zápasnice v kleci, kde dokázala porazit i obávanou Rachael Ostovichovou. Pány zřejmě překvapí, jak vnadná Paige je.

Nejen toho si u ní všiml MMA zápasník Austin Vanderford a usměvavou blondýnku si vloni vzal. Zadaná je i Lindsey Vonnová, která už přes rok chodí s hokejistou NHL P. K. Subbanem. Ten ji však zatím o ruku nepožádal. Možná se rozhoupe poté, až uvidí novou sérii sexy snímků své milé.