Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vzrušení na Fotbalistovi roku! Kadeřábková naostro, Vydra s novou kočkou!

Autor: ris

Do Divadla na Vinohradech se sjeli fotbaloví kumštýři, aby zde vyslyšeli jméno toho nejlepšího za rok 2018. A jak se na takovou oslavu sluší a patří, vzali sebou také půvabné, krásné a prostě sexy partnerky. Leckomu se z té nádhery mohla zatočit hlava…

Jako opravdová hvězda, která dávno dobyla prkna, co znamenají svět, působila křehká manželka druhého nejlepšího fotbalisty uplynulého roku Pavla Kadeřábka Tereza! Když ve svých odvážných šatech na ramínkách vstoupila do sálu, nemohli z ní přítomní spustit oči. Aby jo; vždyť Tereza měla výstřih hlubší než je Macocha.

Ale ani ostatní dámy se nenechaly zahanbit. Třeba šarmantní snoubenka gólmana Koubka Jana, »Kleopatra« sparťanského elegána Dočkala Kamila či rozkošná tmavovláska Šárka, kterou si ulovil a premiérově představil střelec z Burnley Vydra.

V čem přišly fotbalové hvězdy a jejich drahé polovičky na vyhlášení Fotbalisty roku?
Video se připravuje ...

K nepřehlédnutí byla láska Jakuba Jankta Markéta, jež šikulovi z Janova už brzy přivede na svět potomka. O něco pozdější má termín porodu manželka plzeňské hvězdy Krmenčíka Denisa, jež bříško schovala za volnější střih působivých třpytivých šatů

Nejhrdější samozřejmě byla svůdná manželka nejlepšího fotbalisty roku Tomáše Vaclíka Martina. Ve sněhových sexy koktejlkách až na zem zářila v té moři krásy jako perla.

Reprezentační hvězda Pavel Kadeřábek s úchvatnou manželkou Terezou
Reprezentační hvězda Pavel Kadeřábek s úchvatnou manželkou Terezou

Trenér roku Vrba vtipkoval: Ještě že jsem dal ty hlasy sobě!
Video se připravuje ...