Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

OKTAGON PROJEKT Y: Menší, větší, širší i užší! Slovenský casting nenudil!

Autor: ris

Prošly sítem z více než tři sta dívek a žen, které by rády okouzlily domácí scénu MMA. Na následném castingu dostaly ojedinělou příležitost přesvědčit promotéry organizace OKTAGON MMA, že to jsou právě ony, kdo si zaslouží šanci stát se hvězdou nové televizní série OKTAGON PROJEKT Y, jež volně navazuje na populární OKTAGON PROEJKT X. A otevírá brány do světa profesionálních bojovníků. Ovšem tentokrát výhradně zástupkyním něžného pohlaví!

„Vybereme to nejzajímavější. Zlatý grál, který vy budete sledovat. Když změníme jeden lidský život k lepšímu, bude to úspěšná série,“ těšil se Novotný na slovenský casting, do něhož dostalo pozvánku jedenáct dívek a žen. 

A bylo z čeho vybírat. Menší, větší, silnější i křehčí! „Plán, že se tady všechny baby pobijí a postoupí ta, co jediná zůstane naživu, nevyšel,“ pokrčil rameny Neruda.

Na rvačky tak nedošlo. Zato se slečny, z nichž jen dvě postoupily dál, fotily a povídaly, co by asi tak udělaly, kdyby právě na ně dvojice gentlemanů ukázala a ony pak soutěž předčasně vzdaly. „Musí to být pro vás i pro nás něco motivačního. Mělo by vás to setsakra štvát, kdybyste to musely splnit,“ nabádal Novotný dívky, aby měly za každých okolností silnou vůli.

Advokátní koncipientka Eva Borodáčová pózuje během castingu na OKTAGON PROJEKT Y
Advokátní koncipientka Eva Borodáčová pózuje během castingu na OKTAGON PROJEKT Y