Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Která žena stojí za velkolepým návratem Tigera Woodse? Lovila ho deset let!

Autor: zal

Za vším hledej ženu. I za povstáním padlého golfového boha Tigera Woodse (43). Muže, který podvedl exmanželku se 120 milenkami, postavila na nohy manažerka jeho restaurace Erica (33).

Možná není tak krásná jako Tigerova bývalá žena Elin. Ani úspěšná sportovkyně jako lyžařka Lindsey Vonnová , se kterou chodil mezi lety 2013 a 2015. Kouzlo Eriky Hermanové je očividně jinde – až po jejím boku se Woods dokázal vyhrabat z totálního marastu a napsal největší sportovní comeback všech dob.

Jejich první setkání je datováno dva roky zpět. Není jisté, jestli Eriku do své floridské restaurace The Woods Jupiter přijímal sám Tiger, nicméně tam v roce 2017 nastoupila jako generální manažerka.

A nejspíš jí šla práce od ruky, protože už v říjnu téhož roku oficiálně oznámili, že jsou pár, a o dva měsíce později Hermanová doprovázela Tigera a jeho dceru Sam (11) a syna Charlieho (9) na Bahamy.

Tiger Woods našel životní oporu v bývalé manažerce jeho vlastní restaurace Erikou
Tiger Woods našel životní oporu v bývalé manažerce jeho vlastní restaurace Erikou

 Bylo seznámení Tigera a Eriky dílem náhody, nebo tomu o hlavu menší brunetka před 18 měsíci výrazně pomohla? Jsou lidé, kteří tvrdí, že »bé« je správně. „Erica jako pejsek naháněla Tigera skoro deset let,“ řekl před časem britskému deníku The Sun zdroj z jejího okolí. Rázem tak dostala nálepku zlatokopky.

Jenže teď se karta obrátila a z vypočítavé mrchy je najednou spasitelka, která zachránila kariéru jednomu z nejlepších golfistů všech dob. „Mít tu rodinu po svém boku je něco, co nikdy nezapomenu,“ děkoval Woods po nedělním triumfu na slavném Masters svým nejbližším. Včetně Eriky.