Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Trápení s prostitutkami na MS. V Košicích se nabízí na ulici, v Bratislavě podraží

Autor: sjs

Co by to bylo za velkou sportovní událost, kdyby se na ní neobjevily stovky prostitutek. I letos nebude na mistrovství světa v hokeji nouze o lehké ženy. S příjezdy fanoušků z cizích zemí vzroste jejich aktivita a navíc i podraží své služby. S kněžkami lásky se nejvíce trápí radnice v Košicích.

Noční kluby, prostitutky a pasáci v Bratislavě a Košicích, kde se mistrovství světa pořádá, se už nemohli dočkat, až hokejový svátek vypukne. Tisíce zahraničních fanoušků z různých koutů světa se budou chtít na Slovensku bavit nejen hokejem a na to čeká tamní podsvětí, které zvedne ceny za sex.

Hokejové legendy v čele s Jaromírem Jágrem aplaudují jedné z branek do sítě Norska
Hokejové legendy v čele s Jaromírem Jágrem aplaudují jedné z branek do sítě Norska

Prostituce je v zemi pořadatelů MS nelegální, ale přesto tolerovaná. Někdy je to ale už zahranou, co si sexuální pracovnice dovolují. Například v Košicích už roky okupují Svatoplukovu ulici, která je pouhé tři kilometry od Steel Areny. Své služby poskytují v tamním parku a jeho okolí. Kolemjdoucí na zemi často najde i použité kondomy.

„Máme informace, že si prostitutky našly nové místo, kam chodí se zákazníky. Udělaly si díru na oplocený pozemek hned vedle pošty,“ zoufal si loni v létě starosta Starého Města v Košicích Lubomír Grega. Nepomáhá ani nově zřízený kamerový systém a častější kontroly od policie.

Bartošák o narození syna: Nádherný zážitek. Asi mi to dojde až po mistrovství
Video se připravuje ...

Kdo je NEJ fešák repre? Zeptali jsme se fanoušků před zápasem se Švédskem
Video se připravuje ...