Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vášeň na kurtu! Partnerky poprvé proti sobě. U sítě to jiskřilo!

Autor: ris

Hra, sada, zápas! A pak polibek u sítě. Tentokrát to však nebyla jen tak ledajaká pusinka na tvář, jak bývá zvykem, ale huban se vším všudy! Pětadvacetiletá Belgičanka Alison Van Uytvancková totiž v prvním kole turnaje WTA v Karslruhe právě porazila svoji životní lásku Greet Minnenovou (21).

Ty dvě se rozhodly nic neskrývat. Kromě toho, že spolu tvoří deblovou dvojici, jsou partnerkami i v soukromí. Koulejí to spolu už tři roky a svůj vztah si nemohou vynachválit. Propálili ho vloni během Wimbledonu po senzační výhře Uytvanckové nad Španělkou Muguruzaovou. Minnenová se tehdy na ryšavou rošťandu doslova vrhla.

„Byl to čistý instinkt,“ popisovala tehdy nynější druhá nejlepší belgická singlistka. „Alison právě vyhrála největší zápas kariéry. Byla jsem za ni tak šťastná, že jsem nad ničím nepřemýšlela,“ líčila její přítelkyně.

Alison Van Uytvancková s přítelkyní Greet Minnenovou; vášeň na síti!
Alison Van Uytvancková s přítelkyní Greet Minnenovou; vášeň na síti!

V jejich prvním singlovém soutěžním mači na WTA uspěla Van Uytvancková 6:4, 1:6, 6:1, tady ale o výsledek nešlo. Dvěma lesbičkám totiž nejvíc záleží na tom, aby se i ostatní hráčky za svoji homosexualitu přestaly stydět!

V Karlsruhe sehraný pár čeká ještě turnaj ve čtyřhře. „Na kurtu si pokaždé užijeme spoustu legrace. Navzájem zdokonalujeme vlastní hru,“ líčila Van Uytvancková, která se svým miláčkem už dokonce opanovala podnik v Lucemburku vloni v říjnu.