Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zamiloval se do nahotinky? Ženatý Sagan měl na Tour sexy doprovod

Autor: sjs

Slováci jsou ve střehu. Jejich národní hrdina Peter Sagan (29) se prý zakoukal do argentinské modelky Mariam Agredano, která na letošní Tour de France dělala hostesku a kolem slavného cyklisty se často pohybovala. Že by po rozchodu s manželkou Katarínou našel Sagan novou lásku?

Stačí, aby si letmo vyměnil pohled s kolemjdoucí ženou, a slovenští novináři jsou ve střehu. Loni chvíli po rozchodu s chotí Katarínou, s níž má syna Marlona, se hovořilo o jeho vztahu s německou fyzioterapeutkou Lindou Odehovou.

Mariam Agredano má parádní postavu
Mariam Agredano má parádní postavu

Spekulace přiživily i snímky, na kterých se spolu objímali. „S Peterem se známe, ještě když jsme spolupracovali v Tinkoffu. Na Tour de France se s ním vždy ráda potkám. Peterův vztah s manželkou je smutný,“ okomentovala to tehdy půvabná Linda a v zápětí vyvrátila, že by se slovenským cyklistou měla poměr.

Ani letos se Tourminator nevyhnul spojováním s krásnou dámou. Tentokrát se do merku médií dostala jiná slečna. Během legendárního závodu totiž byla často po jeho boku argentinská diva Mariam Agredanová. „Často spolu mluvili v italštině a kromě úsměvů se i muchlovali. Kráska chytala Sagana něžně za krk a oslovovala ho Pedro,“ psal slovenský web Šport24.sk.

U Sagana v autobuse. Jak trávil volný den na Tour de France?
Video se připravuje ...

Mariam nedělá hostesku pouze na cyklistických závodech, ale v minulosti se objevila ve stejné roli i během Velkých cen silničních motocyklů. Živí se i jako modelka a před dvěma lety pro australskou edici pánského časopisu Penthouse nafotila lechtivé snímky, kde je úplně nahá.

Agredano měla na Tour poslání propagovat výživové doplňky stravy pro cyklisty. Jestli dokázala umíchat Saganovi nápoj lásky, se ale neví. „Velká zkušenost pro mě. Neuvěřitelné, kolik práce stojí za událostí jako je Tour de France. Nevěřitelné je i co cyklisté předvádějí během závodu. Loučím se s Tour de France a uvidíme se na Vueltě,“ vzkázala kráska přes Instagram.