Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záletník Rooney! S kým podvedl zoufalou manželku Coleen tentokrát?

Autor: sjs

Ne a ne a ne. On se prostě nepoučí. Fotbalista Wayne Rooney (33) byl znovu nachytán s cizí ženou. Otec čtyř chlapců měl štěstí, že mu manželka Coleen vždy nevěru odpustila. Bude tomu tak i poté, co se dozvěděla, že její manžel si po party vzal na hotelový pokoj neznámou černovlásku?

Psal se říjen 2010 a na tajnou návštěvu Prahy přiletěl Wayne Rooney s manželkou Coleen. Tehdejší útočník Manchesteru United v hlavním městě České republiky žehlil obří průšvih. Své ženě byl dlouhodobě nevěrný s prostitutkou Jennifer Thompsonovou a to v době, kdy čekala jejich prvního syna Kaie. Romantika v Praze nakonec zabrala a rodina se nerozdělila. Časem ale Rooneymu otrnulo a přicházely další a další skandály.

Coleen Roonyová si plavbu okolo Ibizy zpříjemnila kapkou alkoholu
Coleen Roonyová si plavbu okolo Ibizy zpříjemnila kapkou alkoholu

Zatímco Coleen rodila potomky (Klay, Kit a Cass) Wayne řádil v kasinech a nočních klubech a většinou ve společnosti slečen. V roce 2017 byl zastaven na silnici policií a měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. Navíc měl vedle sebe v autě Lauru Simpsonovou, další povolnou slečnu, která se pak o fotbalistovi rozvyprávěla do médií.

Ani tohle nestačilo, aby skončilo manželství s Coleen. Rooney si ale nedal pokoj ani letos. Jako hráč Washingtonu v MLS se v únoru po utkání na Floridě snažil v baru sbalit servírku Vicki Rosiekovou. „Byl v baru sám. Pak mi řekl, že už na mě čeká,“ vyprávěla tehdy blondýnka, s níž ještě flirtoval v autě, ale k nevěře nedošlo.

Přesto opět došlo na varování od manželky, že už jí dochází trpělivost. Jak se zachoval fotbalista? Nyní o půl roku později byl načapán paparazzim, jak si nad ránem vede na hotelový pokoj ve Vancouveru neznámou černovlásku.

Reakce Coleen na sebe nenechala dlouho čekat. Z Anglie okamžitě letěla do Washingtonu s jasným příkazem, aby neprodleně ukončil svůj kontrakt v americkém klubu a vrátil se domů za rodinou. Poslechne ji nezbedný muž?