Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rosického spoluhráč to rozjel: Natáčel si sexy hrátky polonahé přítelkyně!

Autor: ris

Tihle dva jsou pro každou lumpárnu. Sem tam se bez plavek rochní v jezeře u Trondheimu, jindy se poperou s taxikářem… A tak rozkošnou dánskou modelku Philine Roepstorffovou ani nemohlo překvapit, co od svého rytíře Nicklase Bendtnera (31) dostala ke svým úterním sedmadvacátým narozeninám.

Někdejší spoluhráč Tomáše Rosického z Arsenalu v den »D« své drahé sdílel na instagramu veselé video, na němž sympatická Philine rozjařeně hopsá na rytmy klasiky Deana Martina »That’s Amore« - Je to láska!

Při bláznivé besídce, během níž dlouhovláska ukázala i akrobatickou jízdu na kufru ve stylu supermana, by nebylo zase tak nic zvláštního, kdyby po pokoji nepoletovala jen v krátké sukénce. Jinak nic!

Fotbalový útočník a bývalý spoluhráč Tomáše Rosického Nicklas Bendtner netradičně popřál přítelkyni k narozeninám
Video se připravuje ...

Dívka, kvůli které Bendtner opustil manželku se synem, měla vážnš co dělat, aby šikovnou levačkou zakryla svoje poskakující poprsí. A s vypětím všech sil se jí to povedlo.

A i kdyby ne, sexy Philine by se z toho pravděpodobně nezhroutila. Maneknýnka s famózní figurou už mnohokrát dokázala, že se studem rozhodně nezápolí!

Philine Roepstorffová se pořádně odvázala. A její partner Nicolas Bendtner si to se zájmem natáčel.
Philine Roepstorffová se pořádně odvázala. A její partner Nicolas Bendtner si to se zájmem natáčel.