Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Startuje MS v ragby! Tohle jsou nejvíc sexy panenky drsňáků!

Autor: ris

Už za několik hodin startuje v Japonsku jedna z nejsledovanějších sportovních akcí roku – deváté mistrovství světa v ragby! Dvacet týmů se na hřišti serve o úchvatný Webb Ellis Cup, nejcennější trofej drsných hochů, kterým budou na dálku držet palce i jejich úžasné partnerky. Tady jsou ty nejkrásnější z nich!

Hannah Barrettaová,
manželka Beaudena Barretta (Nový Zéland)

Nohy dlouhé až na zem a postavička jako lusk, taková je manželka dvojnásobného nejlepšího ragbisty světa Beaudena Barretta Hannah! Jsou spolu více než pět let a svůj vztah před rokem orazítkovali manželským štemplem. Sluší jim to náramně! 

Překrásná manželka jedné z největších hvězd současného ragby Beaudena Barretta HannahFoto Instagram
 

Jess Portmanová,
partnerka Georgie Forda (Anglie)

Tmavovláska s hlubokýma očima se svým Goergem poprvé setkala před šesti lety. K prvnímu rande se však nechala rok přemlouvat! Právě neutuchající vytrvalost hráče Liecesteru majitelku internetového butiku nakonec učarovala natolik, že je teď zamilovaná až po uši!

Smyslná partnerka opory anglické ragbyové reprezentace George Forda Jess PortmanováFoto Instagram

Jess Reddenová,
přítelkyně Roba Kearneyho (Irsko)

Třiatřicetiletého zadáka Irska uhranula prsatá lékárnice s piercingem v pupíku Jess. Farmacii studovala na Royal College of Surgeons a Rob si v jednom rozhovoru kapánek posteskl, že je jeho blondýnka jemně žárlivá. „Ale pracuje na tom,“ ujistil štrajk Kearney.

Zadák irské ragbyové reprezentace Rob Kearney si doma hýčká sexy lékárnici Jess ReddenovouFoto Instagram

Sophie Harriesová,
partnerka Liama Williamse (Wales)

Osmadvacetiletý zadák z Walesu si před čtyřmi lety nabrnkl kopretinku Sophii, jež se sama charakterizuje jako obyčejná velšská dívka žijící v Londýně. Na první pohled je však jasné, že tahle modrooká dračice tak úplně normální není. Figuru byste totiž mohli sexy modelce závidět.

Blondýnka s modrýma kukadlama je dokonalou partnerkou zadáka Walesu Liama WilliamseFoto Instagram

Joanna Cooperová,
partnerka Conora Murrayho (Irsko)

Mlýnová spojka Irů se dala se sexy rošťandou dokupy před čtyřmi lety. Joanna není jen nádherná, v Irsku vyhrála tamní kolo Miss Universe, ale také chytrá; studovala žurnalistiku na univerzitě v Belfastu. Na instagramu se může pochlubit více než 100 tisíci sledujících. Přidejte si ji i vy.   

Čtyři roky spolu randí nádherná vítězka Miss Universe v Irsku Joanna Cooperová a mlýnová spojka Conor MurrayFoto Instagram

Překrásná manželka jedné z největších hvězd současného ragby Beaudena Barretta Hannah
Překrásná manželka jedné z největších hvězd současného ragby Beaudena Barretta Hannah