Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Basketbalista Bohačík po úspěšném MS v Číně promluvil o sexu

Autor: pv

Patřil k největším strůjcům českého zázraku na mistrovství světa v Číně. Basketbalista Jaromír Bohačík v pořadu Česká ulička Michala Hrdličky (premiéra v pondělí od 22:15 hodin na O2 TV Sport) promluvil o největším zážitku na šampionátu i o intimních chvilkách s manželkou.

Stále tomu nemůže uvěřit. Český tým na MS skončil šestý dokonce před favorizovanou reprezentací USA. „Pro nás osobně byl neskutečný úspěch jen se kvalifikovat na mistrovství světa. To, co se stalo v Číně, jenom potvrdilo, že v Číně je možné všechno. Šesté místo je pohádka o českém basketbale. Před šampionátem bych tomu nevěřil,“ vyprávěl Bohačík, který má největší zážitek z prohry s Řeckem, po které Češi postoupili do čtvrtfinále.

Jaromír Bohačík se svou půvabnou manželkou
Jaromír Bohačík se svou půvabnou manželkou

Moderátor Michal Hrdlička se nestyděl zeptat basketbalisty i na intimní téma, jak to měli hráči na šampionátu se sexem. „Většina našich manželek s námi cestuje, takže máme i dotyk s rodinou. Trenér o tom ví, že jsou ve městě a nevadí mu to. Bydlí v jiném hotelu. Chodíme společně na kávu,“ červenal se Bohačík. Se svou paní prý chodil během šampionátu na kávu obden…

Basketbalista Bohačík po úspěšném MS v Číně promluvil o sexu: Měl jsem ho obden
Video se připravuje ...