Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbalistovi zemřela dcerka (†2). Hvězda mu poslala srdceryvný vzkaz!

Autor: bko

Neuvěřitelně těžké dny zažívá anglický fotbalista konžského původu Benik Afobe (26). V pátek v noci mu totiž zemřela dcera Amora (†2). „Celá rodina je zdrcená,“ napsal v prohlášení fotbalista, který začínal v Arsenalu a v současnosti je ze Stoke na hostování v Bristolu. Dojemnou zprávu mu poslal i někdejší spoluhráč z londýnského klubu Jack Wilshere.

„Beniku, bratře, moje slova nikdy nedokážou vyjádřit, jak moc líto mi je tvojí ztráty, a vím, že žádná slova nedokážou vyléčit bolest, kterou máš právě teď v srdci. Jen chci, abys věděl, že tady vždycky budu pro tebe, Lois a tvou rodinu,“ napsal na sociální síti Wilshere.

Benik Afobe s partnerkou a matkou jeho dcery Amory po vítězství v anglické druhé lize
Benik Afobe s partnerkou a matkou jeho dcery Amory po vítězství v anglické druhé lize

„Ty, Lois a Alba jste moje rodina. A nakažlivý Amořin úsměv bude v našich srdcích žít navždycky. Mám tě rád, můj příteli, zůstaň silný,“ zakončila dojemný vzkaz hvězda West Hamu.

Afobeho dcera zemřela v pátek pozdě večer. „Amora musela do nemocnice poté, co se jí nečekaně rozvinula těžká infekce. Bohužel utrpěla množství vážných komplikací a i přes veškerou snahu lékařů pokojně odešla obklopená láskou své rodiny,“ uvedl fotbalista v prohlášení.