Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Fotbalista Král: V 21 letech má sporťák za 3 miliony a chce ještě dražší!

Autor: pv

Umí si udělat radost. Fotbalový reprezentant Alex Král (21) se v internetovém pořadu Ukaž káru pochlubil luxusním BMW za 3 miliony korun. Sporťák chce ale po 9 měsících prodat a koupit si ještě větší a dražší žihadlo!

Za volantem seděl Alex Král už v šestnácti letech, když se po Praze přepravoval na tréninky mopedautem Aixam. S přestupem do Teplic už potřeboval fotbalista něco většího a rychlejšího, tak si pořídil Škodu Octavia poháněnou na zemní plyn. „Bylo to kvůli tomu, abych při častém dojíždění z Prahy ušetřil za palivo,“ uvedl Král.

Fotbalista Alex Král ukázal svůj sporťák za 3 miliony korun. Chystá se ale pořídit si ještě dražší žihadlo.
Fotbalista Alex Král ukázal svůj sporťák za 3 miliony korun. Chystá se ale pořídit si ještě dražší žihadlo.

Čím rostl jeho výkon na hřišti, tak si šikovný obránce mohl kupovat lepší vozy. Hned jak se po příchodu z Teplic rozkoukal v šatně Slavie, rozhodl se pořídit si do garáží v Edenu pořádné žihadlo.

Nyní se tak vozí v limitované edici vozu BMW M4 CS za 3 miliony korun. „Zaujalo mě na první pohled včetně barvy,“ řekl český reprezentant, který se svým vozem jel i 293 kilometrů v hodině. „Nejsem ale žádný závodník,“ dušoval se Král.

Bavorák se mu ale brzy okoukal. Má ho sice jen devět měsíců, ale už přemýšlí o novém sporťáku. V pořadu o autech naznačil, že si chce pořídit Lamborghini Huracán Performante, které stojí kolem 8 milionů korun. „Chci si udělat radost a pořídit si něco dalšího. Jsem rozhodnutý a nechci to zakřiknout,“ pravil Král, proč nechtěl uvést, o jaký vůz jde.

Peníze nejsou pro obránce problém. V září přestoupil ze Slavie do Spartaku Moskva za 310 milionů korun a v milionech se pohybuje i jeho měsíční plat. „Chci za život vyzkoušet víc aut,“ usmál se fotbalista a už přemýšlí, jaký další vůz by si chtěl pořídit.