Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Řepka prozradil, kdo ho v base nejvíc podržel. Jména vás překvapí...

Autor: zal

Říká, že ho 224 dní za mřížemi změnilo. A také, že díky vězení poznal, o koho se může v nouzi opřít. „Poznal jsem kolem sebe lidi, který byli opravdoví držáci a bez nichž bych to nedal,“ prozradil Tomáš Řepka (46). Kdo se mu snažil helfnout a proč?

Fotbalového raubíře pustili na svobodu v pondělí. Než ale začne další životní etapu, musel poděkovat těm, díky kterým přežil v krimu. „Paradoxně mě drželi lidi, do kterých bych to vůbec neřekl. Bývalí spoluhráči Horst Siegl, Petr Salava z Amfory, David Limberský, což pro mě byl úplný úlet!“ uvedl pro Top Star.

Tomáš Řepka byl podmíněně propuštěn z vězení
Tomáš Řepka byl podmíněně propuštěn z vězení

Poslední jméno na seznamu je opravdu hodně překvapivé. Kdo by čekal, že si na sparťanskou ikonu vzpomene opora plzeňského rivala! Nicméně oba se potkali v rudém dresu v sezoně 2007/08 a »Limba« jako známý uličník musí mít pro Řepku určitě slabost. „V těžkých chvílích se má pomáhat,“ vzkázal Aha! a nic bližšího už neprozradil. Ani to, zda byl Řepku ve vězení navštívit, nebo mu psal.

Právě dopisy do basy prý pro svou podporu zvolil Petr Salava. Dlouholetý šéf klubu Amfora nechtěl o pomoci mluvit, prý se to nehodí. Nicméně jeho blízcí prozradili: „Chtěl mu pomoci překonat těžkou dobu.“

Řepka přitom zatáhl Amforu i Salavu do svých kriminálních kauz, když z akce klubu v Lucembursku rozjel s přítelkyní Kristelovou pornoinzeráty na exmanželku Erbovou, a pak to chtěl hodit na kolegy z Amfory.

První zpověď Řepky po propuštění: Drsný vzkaz Erbové ohledně syna
Video se připravuje ...