Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miluju vás, holky moje! Vaclíkova žena Martina porodila druhou dceru

Autor: jon, iSport.cz

Daří se mu na hřišti, daří se mu i v soukromí. Rodina Tomáše Vaclíka se v neděli rozrostla o dalšího člena. Gólman české fotbalové reprezentace se pochlubil snímkem z porodnice, kde jeho žena Martina přivedla na svět dceru Mellisu. Jde o druhého potomka, společně už mají dceru Nicole.

Vaclíkovi se plní snad všechna přání. S krásnou manželkou Martinou, jeho životní láskou, oznámili narození druhého potomka. Dcera Vaclíkových dostala jméno Melissa, což pár prozradil už o vánočních svátcích.

„Včera se nám opět změnil svět a naše rodina se rozrostla! Miluju vás holky moje!!!!!“ napsal Vaclík na twitter k fotce, kde je v porodnici se svými třemi ženami.

Český gólman už má čtyřletou dcerku Nikole, se kterou si prožil velmi nepříjemnou zkušenost. Jako tříletá si doma hrála, v nestřežené chvíli spadla ze schodů a jen malým zázrakem se jí nestalo nic vážného.

Teď už se gólman, jehož Sevilla je momentálně na výborném třetím místě ve španělské lize, může těšit na to, až bude celá rodina v pořádku doma.

Gólman české fotbalové reprezentace ašpanělské Sevilly Tomáš Vaclík se svou rodinou - manželkou Martinou a dvěma dcerami, Nikolou a Melissou
Gólman české fotbalové reprezentace ašpanělské Sevilly Tomáš Vaclík se svou rodinou - manželkou Martinou a dvěma dcerami, Nikolou a Melissou