Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cibulková vyzradila velké tajemství: Prořekla se, jak pojmenuje syna!

Autor: ris

Půvabná slovenská tenistka Dominika Cibulková (30) se už brzy stane maminkou. A i když pohlaví drobátka dlouho tajila, před několika dny v talkshow Adely Vinczeové »Trochu inak s Adelou« propálila, že se s manželem Michalem Navarou zhruba za patnáct týdnů dočkají synka! Teď vyslala do světa i jeho jméno.

Na Instagramu se bývalá čtvrtá hráčka světa a vítězka Turnaje mistryň z roku 2016 pochlubila, že už s interiérovou designérkou Romanou Klimekovou vymýšlejí pro chlapečka cimřičku. A k příspěvku s tapetou kreslených zvířátek doplnila: „Romi už maká na Jakubově pokojíčku,“ prořekla se. A tajemství bylo vyzrazeno!   

V pořadu populární slovenské moderátorky Adely Vinczeové Dominika popsala, kde bude mít její Kubíček zázemí. „V pokoji pro hosty,“ smála se bratislavská rodačka. Nabízel se i nevyužitý prostor spodního bytu o rozloze 600 metrů čtverečných. Ten ale plní jiné účely. „Manžel mi řekl: Lásko, vždyť máš ráda módu a věci kolem, tak si z toho udělej šatník,“ smála se finalistka Australian Open z roku 2014, jak přišla ke svému domácímu salónu s módou.  

Dominika Cibulková tasila odvážné těhotenské šatičky, pod které se podprsenka už nevešla
Dominika Cibulková tasila odvážné těhotenské šatičky, pod které se podprsenka už nevešla