Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější tenistka Česka! Blonďatou princeznu baví móda a líčení

Autor: ptr

Tenis je krásný! A když hraje Monika Kilnarová (20) tak dvojnásob. Půvabná Ostravačka už dokázala nakouknout do třetí světové stovky, pak se ale její vzestup zastavil. To ale neznamená, že by neměla fanoušky. Vždyť třeba na Instagramu v počtu sledujících drtí i o poznání slavnější vrstevnici a finalistku loňského French Open Markétu Vondroušovou (20).  

Talent Monice rozhodně nechybí, o čemž svědčí i fakt, že už v šestnácti letech podepsala smlouvu se slavnou marketingovou agenturou IMG, do jejíž stáje patří třeba také dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová! Mohla tak trénovat ve slavné akademii Nicka Bollettieriho.

A na turnajích nižší kategorie téměř nenajdete obletovanější hráčku. I když se jí třeba zrovna nedaří, její zápasy na podnicích ITF patří mezi nejnavštěvovanější. Na krasavici s blonďatou kšticí je totiž radost pohledět. „Baví mě móda a líčení, takže se vždycky nějak snažím sladit oblečení, a před zápasem se líčím. Potom se cítím i lépe na kurtu,“ řekla před lety iSportu.

Každopádně parádění u ní není tím nejdůležitějším. „Doufám, že zaujmu spíš tenisem, než vzhledem,“ přeje si. A hřát u srdce ji může, že její příznivci jí sem tam nějakou tu prohru určitě odpustí...

Monika Kilnarová umí být pořádně sexy a to nejen na kurtech
Monika Kilnarová umí být pořádně sexy a to nejen na kurtech