Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dominika Cibulková si užívá mateřství, ale... Vykradli jí letní sídlo!

Autor: ris

Maminkou prvorozeného synka Jakuba je teprve pár dní, jenže pocity absolutního blaha Dominice Cibulkové (31) uzemnili chmatáci, který si vzal na paškál její honosné letní sídlo v malebném Plaveckém Podhradie v okrese Malacky.

Chalupu na pozemku 1 133 metrů čtverečných si tenistka pořídila teprve v devatenácti. Až letos, když už je dávno vdanou paní, se s manželem Michal Navarou rozhodla pro její kompletní rekonstrukci. Dokončili ji teprve pár týdnů před porodem.

V půvabné přírodě pouhých pětačtyřicet minut jízdy autem z Bratislavy, viděli novopečení rodiče ideální místo pro vegetování s novorozeným zlatíčkem. A tak z chalupy udělali epesní haciendu s plovárnou, na níž se Dominika ještě s Kubíkem v bříšku ráda vyhřívala.

Co je lepší, než snídaně na vesnici?
Co je lepší, než snídaně na vesnici?

Jejich pýcha se ale stala terčem zlodějů. Ti přes sousedy udělali díru v plotě a pustili se do práce. „Ano, je to pravda, Dominice a Michalovi vykradli chalupu. Lupič musel vědět, co jde ukrást,“ potvrdila pro web Šport24.sk maminka Dominiky Katarína. „Odcizil i drahé zařízení z bazénu, takže musel dobře vědět, jak na to,“ dodala.

Záznam z nainstalované kamery na terase ukazuje, kterak si jeden z pachatelů v úterý brzy ráno monitoruje terén. S baterkou si svítí na zámek a dumá... „Podle mě to nebyl obyčejný zloděj. Měl na tváři masku, avšak měl na sobě věci, které by někdo mohl rozpoznat,“ doufá paní Katarína. „Měl na sobě dražší oblečení, tenisky, jež se neprodávají jen tak někde. Taky taštičku přes rameno a myslím, že ne každý muž takovou nosí,“ uzavřela slovenská »Jessica Fletherová«.       

Vyloupení domu Dominiky Cibulkové
Video se připravuje ...