Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavná golfistka s obřími ňadry rozpálila fanoušky: Hraju bez kalhotek!

Autor: ris

Paige Spiranacová (27) je golfistkou, jež ví, jak zaujmout fanoušky. Přitom nepatří mezi absolutní špičku. Tahle dračice má totiž jiné zbraně než ekluzivní hru. Fanoušky si získává prostřednictvím sociálních sítí, kde ráda vystavuje svoje sexy tělo. A provokuje!

Třeba jako teď ve svém podcastu »Playing a Round«, při němž pány s lehkou fantazií pořádně rozpadárila. Po greenech prý chodí tzv. naostro! „Golf hraju bez kalhotek," přiznala a jedním dechem dodala, proč: „Nejraději mám totiž sukýnky, které je mají už všité,“ prozradila výstřední dáma.

Profesionální golfistka Paige Spiranacová
Profesionální golfistka Paige Spiranacová

Jen na Instagramu ji monitoruje bezmála tři miliony sledujích. Těm je úplně jedno, že ve světě závodního golfu díru do světa neudělala. A zřejmě ani neudělá. Dámská profesionální asociace LPGA totiž zpřísnila pravidla týkající se oblékání sportovkyň.

Za nepřijatelné jsou teď považovány hluboké výstřihy hráček, Spiranacové doména! Šortky a sukně musejí splňovat určitou délku, aby se zabránilo nepředvídatelným událostem. A legíny smějí dámy nosit jen v případě, pokud pod nimi mají spodní prádlo.

Prostě přesný opak toho, co vyznává krasavice z Colorada!