Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ta, co vystřídala Herzigovou. Bývalá manželka magnáta z F1 ukázala luxusní tělo!

Autor: ris

To je ale kočka. O třicet let mladší exmanželka magnáta z formule 1 Flavia Briatoreho (70) Elisabetta Gregoraciová se vyhřívá na pláži Forte dei Marmi. Sexappeal jí ani po čtyřicítce rozhodně nechybí.

Koneckonců pro půvabnou televizní moderátorku a modelku měli muži vždycky slabost. Přes postel se třeba dostala na italský veřejnoprávní kanál RAI. Jenže jakmile skandál vyšel najevo, Elisabetta se poroučela. Bez práce dlouho nezůstala. Najala ji společnost Mediaset italského expremiéra a vyhlášeného proutníka Silvia Berlusconiho.

Teď už je tmavovláska finančně za vodou. 14. června 2008 se totiž provdala za magnáta z F1 Briatoreho. Multimilonáře, co zbožňuje hromady peněz, špičkový sport a krásné ženy. Šoférem jejich svatebního vozu nebyl tehdy v Římě nikdo jiný než dvojnásobný mistr světa ve formuli 1 Fernando Alonso, jehož ostřílený manažer pro svět velkého motosportu objevil.

Po devíti letech se však rodiče syna Falca Nathana rozvedli. A italská krasavice, která před lety v kampani luxusních podprsenek Wonderbra nahradila Češku Evu Herzigovou, od advokátů rozhodně neodešla jako oškubaná husa. Naopak. Kromě domu v Monaku se dočkala i finančního »všimného«, které ji i milovaného synka zajistí do konce života.

Někdejší manželka magnáta z formule 1 Flavia Briatoreho Elisabetta Gregoraciová si užívá letních radovánek na pláži Forte Dei Miami.
Někdejší manželka magnáta z formule 1 Flavia Briatoreho Elisabetta Gregoraciová si užívá letních radovánek na pláži Forte Dei Miami.