Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Úchvatný prstýnek tenistky Šafářové. Bude svatba? Plekanec odpověděl!

Autor: tma, ris

Před dvěma lety, patnáct dnů po rozchodu s herečkou Lucií Vondráčkovou (40), přiznal Tomáš Plekanec (38) vztah s úspěšnou tenistkou Lucií Šafářovou (33), jež mu vloni v prosinci porodila dcerku Leontýnku. Čím sledovaný pár překvapí letos? Co takhle svatba, »Pleky«? Indicie tady je!

Pozorným fanouškům ten detail nemohl uniknout. Levačku finalistky Roland Garros 2015 už nějaký ten pátek zdobí kroužek na prstu. Na Instagramu se ho sice snaží schovávat, těm nejvšímavějším příznivcům ale uniknout nemohl.

Když si Lucie vychutnává oblíbené kafíčko, je to nebeský pohled. A ještě víc jí na lesku přidal krásný šperk na prsteníčku. Sice decentní, avšak s nevyčíslitelnou osobní hodnotou. Symbol jejího vztahu s kladenským bourákem, který nápadně připomíná zásnubní prsten...

V Berouně, kde se Plekanec zúčastnil tenisové exhibice hokejových hvězd se tedy nabízela odvážná otázka. Tomáši, bude svatba? Odpověď nepřekvapila. „Já nevím, uvidíme,“ nepotvrdil, ale ani nevyvrátil útočník brněnské Komety, který se teď raduje z každé volné chvilky, jež může trávit s nejbližšími. „Ideální čas být s rodinou a užívat si volna. Prostě super,“ zářil mezi kurty.  

Maminka Lucie Šafářová se svým zlatíčkem; dcerkou Leontýnkou
Maminka Lucie Šafářová se svým zlatíčkem; dcerkou Leontýnkou