Marek Stodůlka
27. června 2020 • 21:15

Showman Perry jde do akce! Místo trenéra bude mít v rohu přítelkyni

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

V nejslavnější MMA organizaci bude zase živo. V podstatě jako vždy, když k zápasu nastoupí showman Mike Perry. Američan vyzve na turnaji UFC on ESPN 12 v Las Vegas krajana Mickeyho Galla a místo trenérů bude mít v rohu jediného člověka. Svou přítelkyni. Hlavní bitvu večera však předvede jiná dvojice. Dustin Poirier se vrací do boje poté, co nevyužil šanci na zisk titulu lehké váhy, dokáže zastavit rozjetého Dana Hookera? Turnaj vysílá stanice Nova Sport 2 zítra od 02.00.



Odvaha nebo snad bláznovství? Těžko soudit. Vracet se ale po dvou prohrách do klece bez trenérského týmu, který může v zápase udělovat cenné rady, je minimálně zvláštní. Mike Perry si ale s ničím nedělá hlavu. Nespoutaný showman, jenž dokázal při každém souboji i vážení pobavit diváky, si do rohu vezme přítelkyni Latory Gonzalezovou. Proč? Podle Američana je perfektní a nikoho jiného nepotřebuje.

„Je perfektní. Nikdy nestála v rohu, ale je sakra tvrdá. Má zkušenosti s boxem a wrestlingem,“ vysvětloval Perry v rozhovoru s Arielem Helwanim z ESPN. „A bude dělat to hlavní, co po svých trenérech chci. Sedět a užívat si show, protože bude mít nejlepší místa v celé hale. Stejně žádné rady nepotřebuju,“ prohlásil osmadvacetiletý zápasník sebevědomě.

Bijec z Floridy překvapil fanoušky už před týdnem, když na Instagram přidal video, na němž měl drasticky rozbité klouby na rukou. Vypadalo to, že by se souboj mohl dokonce zrušit, šlo však o další vtípek.

Mike Perry se svou přítelkyní Latory
Mike Perry se svou přítelkyní Latory

„Dělal jsem si z lidí pr**l. Bylo to z bitky s vyhazovačema v klubu. Stáli mi v cestě, když jsem se vracel z toalety a já se jen smál a říkal: Kolik vám platí, abyste se dívali, jak tady chč**u,“ vyprávěl Perry. Poté mu prý vyhazovači zastoupili cestu, a tak jednoho z nich udeřil čelem a druhého pěstí. Když se snažil přidat další rány, minul a pěstí trefil zeď, což vysvětluje zranění na kloubech. Tento incident se však odehrál před více než půl rokem.

Známý showman tak na sebe opět strhl všechnu pozornost, té se mělo přitom těšit hlavní klání večera mezi Američanem Dustinem Poirierem a Danem Hookerem z Nového Zélandu. Jedenatřicetiletý rodák z Louisiany se vrací do akce téměř po roce. Loni v září nezvládl titulovou bitvu s Chabibem Nurmagomedovem a na špičce lehké váhy je od té doby pořádně živo. Přidat se mezi vyzyvatele šampiona chce právě také Hooker, který zvítězil v sedmi z posledních osmi střetů. Pro oba tak může jít o stěžejní zápas kariéry.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud