Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Serena Williamsová, jak ji neznáte: Naučila jsem se milovat své tělo

Autor: pan

Prakticky nepřemožitelná na kurtu, v půvabu a atraktivitě však už tak suverénní není. Serena Williamsová si na dvorcích celého světa většinu času dělá, co chce. Sedmnáctkrát vyhrála grandslamový turnaj, na místě světové jedničky se vyhřívá už 184 týdnů, je největší hvězdou každého turnaje... Přehlídková mola však preferují její soupeřky. Tady záře reflektorů patří Šarapovové, Ivanovičové a spol.

V rozhovoru pro magazín Fitness se úřadující nejlepší hráčka světa rozpovídala nejen o své tenisové kariéře, ale i o soukromí. "V mladí jsem se někdy trápila kvůli své postavě. Říkala jsem si, že bych měla vypadat lépe, více atleticky a ne abych měla tak moc ženské tvary," svěřuje se dvaatřicetiletá hráčka.

"Pomohli mi až moji přátelé. Přišli za mnou a povídali mi, že mě mají rádi takovou, jaká jsem. Díky nim jsem se naučila mít ráda své tělo i s větším poprsím, už se netrápím," pokračuje.

Serena se rozpovídala i o své druhé tváři, s kterou se prezentuje na dvorci. "Když se na sebe dívám v televizi, jsem z toho v šoku, ale to prostě nejsem skutečná já. To, co se děje na kurtu, nemá s mým soukromým životem prakticky nic společného. Takhle se chovám tak tři hodiny denně, jinak jsem úplně normální holka," dodává mladší ze sester Williamsových.

Serena Williamsová se za své tělo nestydí
Serena Williamsová se za své tělo nestydí