Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Velký návrat: Exmanželé Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová jsou zase spolu

Autor: Tomáš Pokorný

Rozhodčí v jejich manželství zahlásil aut! Jestřábí oko však dva a půl roku po rozvodu ukázalo: Dobrý míč! Radek Štěpánek (37) a Nicole Vaidišová (26) jsou opět pár!

Daviscupový hrdina a bývalá sedmá hráčka světa zase hoří láskou, jejíž věčnost si slíbili při svatebním obřadu 17. července 2010 v katedrále svatého Víta na Pražském hradě.

Když se na přelomu roku v tenisovém zákulisí tato spekulace objevila poprvé, znělo to podobně neuvěřitelně, jako že Štěpánek bude hrát grandslamové finále. Ovšem koncem ledna do něj skutečně v Austrálii nastoupil (ve čtyřhře) a teď je realitou i jeho návrat k Nicole !

„Je to milá, ale osobní záležitost, proto není třeba celý příběh dále rozvádět a nebude to dělat ani nikdo z jeho aktérů,“ potvrdil vše na naléhání Blesku v pátek večer Karel Tejkal, mediální zástupce Štěpánka .

Takhle si Vaidišová užívala vánoční svátky na Floridě...
Takhle si Vaidišová užívala vánoční svátky na Floridě...

Jejich manželský svazek s Nicole, která nyní restartuje kariéru, trval tři roky. Soud ho rozvedl v srpnu 2013. „Měli jsme problémy. Neklapalo nám to dlouho. Snažili jsme se to zachránit, ale nenašli jsme společnou cestu. Pro oba je rozvod nejlepší řešení,“ uvedl pak Štěpánek, jenž se zaláskoval do Petry Kvitové a Vaidišová o něco později do Petřina předchozího partnera Adama Pavláska.

Největší tenisová výměna století ale netrvala dlouho a nakonec Radek a Nicole zjistili, že patří k sobě. A tak už pár měsíců vrkají jako v roce 2007, kdy se dali poprvé dohromady. Bude druhá svatba? A pak konečně malí Štěpánkové, budoucí světové jedničky? Nechme se překvapit. Každopádně přejeme hodně štěstí!

Štěpánek: Až nás potkáte, tak se nedivte

Ještě v září v rozhovoru pro Blesk přesvědčoval okolí: „Nadále platí předsevzetí, že s tenistkou už ne...“ Jenže život tropí hlouposti, a tak Radek Štěpánek opět randí s holkou z branže. A co víc, je to jeho bývalá láska Nicole. Senzační novinku oficiálně potvrdil na svém Facebooku.

„Informuji Vás tady, své fanoušky, o všem důležitém v mém životě, nejen v tom tenisovém. A tak se s vámi podělím i o jednu osobní záležitost,“ rozehrál »Štěpec« prohlášení. A pak s vtipem sobě vlastním zasmečoval: „Jsme s Nicole opět pár, takže až nás spolu potkáte, tak se nedivte."