22. července 2017 • 21:17

Juliš do Teplic? Zajímavé jméno, usmál se Šmejkal. Sparta ho ale nepustí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teplice hledají stopera, protože v zimě jim frnkne Aleksandar Šušnjar do Mladé Boleslavi. Stejně tak by chtěly vyztužit útok. V hledáčku se ocitlo několik jmen, to nejzajímavější - sparťan Lukáš Juliš - ale zůstává i ve formě hostování mimo realitu. Letenský klub ho zatím odmítá uvolnit.



"Je nepravděpodobné, že by Sparta teď Lukáše Juliše pustila do jiného klubu. Ale samozřejmě záleží na trenérovi (Andreu Stramaccionim), třeba ještě rozhodne jinak," shodují se zdroje iSport.cz.

Severočeši útočníka potřebují. Marek Červenka už je sice zdravotně fit, ale generálku s Viktorií Žižkov (2:1) ještě vynechal. Slovinec Nermin Haljeta zatím není pro ligový fotbal připravený a zbývá David Vaněček, jenž v posledním přípravném duelu otevřel skóre.

Takže co Juliš? "Zajímavé jméno," usmál se Daniel Šmejkal v hloučku novinářů. Víc tuto spekulaci komentovat nechtěl. Nicméně proti jeho příchodu by nic, zdá se, neměl. "Je týden do začátku ligy a kvalitní hráče hledáme. Jestliže se nějaká možnost naskytne, budeme mít zájem," doplnil.

Případné hostování ale musí nejdříve posvětit Stramaccioni. A ten chce mít Juliše (zatím) u sebe.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud