4. srpna 2017 • 11:07

Baník získal zlínského obránce Pazderu. Připraven bude už na Slavii

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostravský Baník dotáhl do konce přestup Lukáše Pazdery ze Zlína. Třicetiletý obránce už je v Ostravě a kluby se dohodly na podmínkách transferu. V novém působišti někdejší zlínský kapitán podepsal smlouvu na 2,5 roku. „Ve Zlíně jsem na profesionální úrovni hrál dvanáct let a cítil jsem, že by nebylo od věci zkusit i něco jiného. Baník je klub s obrovskou tradicí, díky fanouškům je to v podstatě fenomén na české scéně," uvedl Pazdera po podpisu smlouvy.



„Povedlo se nám dosáhnout shody se Zlínem. Tím pádem se Lukáš stává naším hráčem a ještě dnes, doufáme, stihneme zaregistrovat jeho novou hráčskou smlouvu tak, aby byl připraven už k nedělnímu utkání proti Slavii. Je to administrativní proces, tak uvidíme, jestli to časově zvládneme,“ řekl sportovní ředitel Baník Dušan Vrťo pro klubový web.

Zlínský odchovanec se teprve ve 30 letech podívá na jinou fotbalovou adresu. Za Fastav odehrál celou dosavadní kariéru a jako kapitán ho v uplynulé sezoně dovedl k triumfu v domácím MOL Cupu a přímému postupu do Evropské ligy.

„Baník je klub s obrovskou tradicí, díky fanouškům je to v podstatě fenomén na české scéně. Nechci říct, že to bylo lehké rozhodování, ale i tohle hrálo velkou váhu. Zájem Baníku byl opravdu velký a já se na to těším,“ řekl Pazdera po podpisu smlouvy.

Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.cz Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.czFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud