12. ledna 2016 • 05:00

Koho za Šurala? Sparta odmítla pustit do Liberce tři talenty

Autor: kub, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupu Josefa Šurala z Liberce do Sparty už nic nebrání. Pětadvacetiletý záložník včera prošel na Letné zdravotními testy a oba kluby dospěly k dohodě ohledně odstupného. 



Slovan za hráče, kterému běží poslední půlrok smlouvy, dostane minimálně deset milionů korun a jednoho hráče – pravděpodobně defenzivního univerzála Ondřeje Karafiáta, který na podzim hostoval v druholigových Českých Budějovicích. Druhou variantou pak je Adam Jánoš, ten dosud působil v Jihlavě.

Liberec měl původně zájem o záložníka Aleše Čermáka a talentované útočníky Patrika Schicka a Matěje Pulkraba, což v případě posledních dvou jmenovaných potvrdil deníku Sport jejich agent Pavel Paska. 

„Vím o tom, obě strany, za Liberec pan Karl, za Spartu pan Kotalík, mě o tom informovaly,“ uvedl Paska na konto Schicka a Pulkraba, které stejně jako Čermáka Sparta odmítla na trvalý přestup uvolnit.

Osmnáctiletý Pulkrab, který na podzim vstřelil v I. lize staršího dorostu pětadvacet branek, by nicméně mohl odejít do čtvrtého týmu tabulky na dlouhodobé hostování.

Reprezentant Šural bude třetí zimní posilou letenského klubu, už před ním Sparta získala jako volného hráče stopera Ondřeje Mazucha a z Mladé Boleslavi přivedla záložníka Ondřeje Zahustela . Kádr naopak opustili Josef Hušbauer (Slavia), Franci Litsingi (Gaziantep BB) a Marco Paixao (Lechie Gdaňsk).

Patrik Schick sestřelil Baník dvěma góly v dresu Bohemians, teď ho chce Liberec
Patrik Schick sestřelil Baník dvěma góly v dresu Bohemians, teď ho chce Liberec

Dal nejen gól Slavii. Co ukázal Šural během podzimu?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud