20. srpna 2011 • 05:00

Moderátor Svěcený se ženil a málem přišel o hlavu!

Autor: Patrik Vacek (Blesk), lbc
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Populární sportovní komentátor Petr Svěcený (37) se v pátek oženil se svou dlouholetou partnerkou Kristýnou. Slavnostní obřad přímo na golfovém hřišti na Černém Mostě se ale neobešel bez vzrušující vložky. Součástí programu byla totiž i ukázka umění profesionálního hráče Petra Trčky. A ten se rozhodl, že odpálí míček přímo z hlavy novomanžela.



Foto 

Naštěstí vše dobře dopadlo a Svěceného hlava zůstala nepoškozena. Nevěsta si určitě pořádně oddychla.

Na obřad dorazilo přes padesát lidí. Mezi pozvanými se objevily známé tváře jako moderátor Vojtěch Bernatský a komentátor Pavel Čapek. Svatbu fotil Jakub Ludvík.

Komentátor na rozdíl od své partnerky prý nebyl vůbec nervózní. „Už jsem to jednou zažil. Teď je to můj druhý pokus. Je mi krásně a jsem moc uvolněný,“ prozradil Svěcený, který se nejvíc bál toho, aby jim nepršelo během obřadu.

Svěcený se svou vyvolenouFoto Martin Hurda (Blesk)
„Nervy jsme měli hlavně z počasí. Ještě hodinu před obřadem děsně pršelo. Neměli jsme v záloze suchou variantu,“ obával se komentátor. Nakonec se svatba na hřišti povedla na jedničku.

Ženich a nevěsta přijeli v golfovém vozíku a špalírem svatebčanů prošli přímo na green, kde už čekal oddávající.

„Řekl jsem si, že bych to chtěl něčím ozvláštnit. Původně jsme chtěli malou svatbu ve čtyřech. My a svědci, ale nakonec mě napadlo udělat to na hřišti, protože na golfu trávím spoustu času,“ usmál se bývalý mluvčí fotbalové reprezentace, který po polibku šel udělat první odpal do manželství a nového života.

Rána se mu povedla perfektně, takže i společný život by měl být krásný.

„Známe se pět let a máme spolu už dceru. Navíc mám i dceru z prvního manželství. Všichni si moc rozumíme,“ dodal šťastně Svěcený.

Svěcený se svou vyvolenou
Svěcený se svou vyvolenou

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud