24. září 2011 • 17:40

Sexy Kurnikovová září v reality show, v Americe trénuje tlouštíky

Autor: pv (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna z nejatraktivnějších tenistek historie Anna Kurnikova (30) se zhostila v populární americké reality show těžkého úkolu. Z extrémně obézních soutěžících má jako trenérka udělat sportovce schopné zaběhnout maraton.



I kdyby se funícím mužům nepovedlo shodit ani deko, Amerika jim závidí. Cvičit po boku roztomilé Rusky je totiž i po její třicítce pořád stejně vzrušující jako sedět v první řadě u kurtu, kde hekala s tenisovou raketou v ruce.

Těžkotonážní soutěž The Biggest Loser (v překladu Ten, kdo nejvíc zhubne) je ve Spojených státech hitem už dvanáct sezon.

V reality show má dvacítka tlouštíků za úkol během čtyř měsíců co nejvíce zhubnout a dostat se do kondice.

V tom jim má pomoci půvabná Anna, která je trénuje ve fi tness, učí hrát tenis a běhat.

„Jedné dívce je šestnáct let, další je šedesátiletá babička. Každý potřebuje jiný přístup. Těším se, až na nich bude poznat, jak jim dávám do těla,“ usmívá se Kurnikovová .

A pořádně zabrat! Kurnikovová dává soutěžícím do tělaFoto Profimedia.cz

Ve hře je i odměna pro vítěze – 250 tisíc dolarů (4,2 milionu korun)! Trenérka Anna ovšem podle amerického tisku dostane víc než vítěz.

I kdyby si nejkrásnější sportovkyně za rok 2002 přišla na dvojnásobek, tedy přes osm milionů korun, bude to pro ni pakatel. Jen tenisem totiž vydělala 66 milionů a reklamou mnohonásobně víc.

Polibek s Jaromírem Jágrem
Polibek s Jaromírem Jágrem

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud