Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

První Jágrovo auto na prodej! Za starý favorit nabízejí stejné peníze jako za mercedes

Autor: tej

Stará kraksna už jen na součástky? Omyl, tohle auto klame. Na internetu se objevil inzerát na první vozidlo legendárního hokejisty Jaromíra Jágra. Máte zájem? Stačí nabídnout pořádnou sumu a vůz může být váš!

Patříte mezi fanoušky českého hokejisty Jaromíra Jágra ? Potom zpozorněte. Na inzertním portálu bazos.cz se objevil inzerát na Škodu Favorit 136L, která podle údajů v technickém průkazu dříve patřila české hokejové legendě. Ba co víc, jednalo se prý o jeho úplně první Jágrovo auto.

Za normálních okolností by cena takového vozu šla maximálně do tisíců, jméno jeho prvního vlastníka z něj dělá o mnoho cennější kousek.

„Koupil jsem ho společně s dalšími auty před třemi lety od Jágrova otce, který dělal ve firmě čistku vozového parku a tohle auto se k tomu přimíchalo. Chodí mi různé nabídky - 50, 70, ale i 690 tisíc korun," řekl pro lidovky.cz Petr Pokorný, nynější majitel vozidla. Za takovou sumu seženete na stejném serveru luxusní limuzínu Audi, nebo pohodlný mercedes.

Měli byste o tento sběratelský kousek zájem? Čas prý máte pouze do konce června, pak bude nový majitel prvního vozu legendárního Jágra znám.

Jágrův první automobil je na prodej. Který fanoušek ho získá?
Jágrův první automobil je na prodej. Který fanoušek ho získá?