Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Guardiolova pravidla v City: Sex po půlnoci NE! Musíte spát, řekl Nasri

Autor: pta

V Manchesteru City dbají po letním nástupu Pepa Guardioly na každý detail. Své o tom ví i francouzský záložník Samir Nasri, který metody nového kouče okusil krátce předtím, než odešel hostovat do Sevilly. Pro francouzský deník L´Equipe nyní poodkryl, že hvězdy mají striktní nařízení týkající se i jejich sexuálního života.

Guardiolovův dozor začíná pochopitelně při tréninku. „Hned první den víte, co máte hrát, jak se chovat s míčem i bez něj. Další den dostanete video, na kterém je k vidění všechno, co děláte,“ prozradil Nasri, že každý hráč je pod neustálým dohledem. Guardiola ze svých zásad neslevuje. „Je velmi důsledný. Nijak vás nezastrašuje, ale udělá všechno, abyste se zlepšili.“

Pravidla pochopitelně přesahují také mimo hřiště. Hráči nemají povolený sex po půlnoci. „I když máte druhý den volno. Je nutné, abyste se dobře vyspali,“ zmínil Nasri nařízení, které vzbudilo mezi fanoušky asi největší pozornost.

Kromě toho v kabině Manchesteru City použil Guardiola také příklady z předchozích angažmá. „Prozradil nám, jak dostal to nejlepší z Lionela Messiho a Roberta Lewandowského. Kromě toho jim pomohl snížit množství svalových zranění,“ prozradil Nasri.

Manchester City je po 11. Kolech na třetím místě Premier League s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Liverpool. V sobotu ho čeká zápas na půdě Crystal Palace.

VIDEO | Sestřih posledního ligového zápasu Manchesteru City

SESTŘIH Premier League: Manchester City - Middlesbrough 1:1
Video se připravuje ...