Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kouč Růžička a jeho Marie jsou zasnoubeni! Chomutovský příběh Pretty Woman

Autor: ps

I Vánoce roku 2016 mají svůj příběh Pretty Woman. A český! Trenér chomutovských pirátů Vladimír Růžička (53) a jeho striptérka Marie (28) se budou brát. Modrookou brunetu čekal u stromečku její klečící miláček s pugetem růží a prstýnkem. Samozřejmě, že řekla ANO!

On jezdí nablýskaným bourákem, vydělává spoustu peněz a do nedávna, než ho soud Prahy 10 shledal vinným z přečinu zpronevěry, byl brán za úspěšného a férového.

Ona nosí vysoké podpatky, chodí výrazně namalovaná a do nedávna ukazovala ve striptýzovém baru v Lipsku obří prsa a za kalhotky si od přítomných pánů nechávala strkat stohy bankovek.

Vladimír Růžička u stromečku poklekl.
Vladimír Růžička u stromečku poklekl.

Růžičkův příběh si je s romantickou komedií s Richardem Gerem a Julií Roberts tak podobný! Bývalý reprezentační trenér ten svůj ovšem posunul o kus dál. S  Marií žije v novém domečku nedaleko Chomutova, který si nápaditá partnerka vzala do pucu. Před svátky mu dala vánoční vzhled.

O pár dní později našla pod stromečkem něco, v co jistě doufala, ale rozhodně to nečekala. Čert vem kabelky, parfémy a další bezcenné věci! Čekal ji tam sám »Růža« s velkým diamantem na kroužku. Chomutovský princ se vyznamenal!

„Spolu... Navždy... V dobrém i ve zlém,“ napsala šťastná Marie na facebook a přidala pár fotek. Na tenhle večer nikdy nezapomene. A žili spolu šťastně…