Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Výlet jeho letadlem, do jeho hotelu. Ronaldova kočka ale byla pěkně kyselá

Autor: pv

Tak mě tady máte a nepřijel jsem sám. Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo vzal na rodnou Madeiru svou novou přítelkyni Georginu Rodriguezovou. Zamilovaná dvojice přiletěla tryskáčem útočníka Realu Madrid a spali pak i v jeho hotelu.

Domove, sladký domove. Ronalda na letišti vítaly davy fanoušků a známých. Nebohá Georgina byla jak páté kolo u vozu, když musela čekat, až se její Cristiano se všemi vyfotí a podepíše.

Když pak přijeli v dodávce s tmavými skly k hotelu, situace se opakovala a fotbalista trpělivě vyhověl všem žadatelům o společný snímek a autogram.

A šup do vlastního hotelu s novou partnerkou. Ronaldo přespal s Georginou ve svém apartmá.
A šup do vlastního hotelu s novou partnerkou. Ronaldo přespal s Georginou ve svém apartmá.

Pár se pak po několika minutách konečně dostal do hotelu, který patří právě Ronaldovi a nese označení CR7 po svém majiteli. Vítěz Zlatého míče se určitě těšil, jak bude ukazovat své černovlásce místa, kde vyrůstal a představí jí i všechny známé.

Podle výrazů Rodriguezová z návštěvy Madeiry moc nadšená nebyla. Ani na jednom snímku se totiž neusmívala. A nebyla sama. Špatnou náladu měla i matka Ronalda paní Maria Dolores. Pozorný strážník jí dal pokutu za špatné parkování. Bílé porsche totiž nechala stát na autobusové zastávce, když šla vyzvednou Cristiana Jr.

Matka Ronalda paní Dolores s Cristianem Jr. u jejího porsche.Foto Profimedia.cz

Zlatý míč pro Ronalda! Co předvedl na podzim za Real Madrid?
Video se připravuje ...