Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Herec Bloom žasl nad děkovačkou pod kotlem Slavie: Tohle musíte milovat

Autor: pta

Netají se tím, že fandí Manchesteru United, dojem v něm zanechala také návštěva stadionu Slavie. Hollywoodský herec Orlando Bloom si užil návštěvu v Edenu při čtvrtečním zápase Evropské ligy proti Villarrealu a zaujala ho pozázpasová děkovačka, která proběhla po porážce domácích 0:2.

Nelze se divit, že Blooma tradiční slávistický rituál oslovil. V Anglii po konci zápasu se hráči pozdraví, podají si ruce, zatleskají a odcházejí do kabin. Třeba i na Old Trafford, kde hraje zápasy Bloomův oblíbený klub.

Na Slavii viděl herec proslavený rolemi ve filmech Piráti z Karibiku či Pán prstenů jinou scénu. Hráči českého mistra napochodovali pod Tribunu Sever, kde začala tradiční děkovačka. „Červenobílá bojová síla,“ zněl známý chorál.

Bloom to dokázal ocenit. Na Instagramu, kde ho sleduje 1,1 milionu fanoušků, umístil fotografii ze stadionu s textem: „Prohráli 0:2… Hráči prokážou respekt vůči svým fanouškům. Tohle musíte milovat.“

Kromě Blooma nadchla atmosféra na stadionu, kam dorazilo 18 tisíc diváků, také prezidenta karlovarského filmového festivalu Jiřího Bartošku . „Jiří fandil a vyžádal si permanentku. Chce i do kotle na Tribunu Sever,“ tlumočil šéf Slavie Jaroslav Tvrdík .

Slavný herec Orlando Bloom navštívil zápas Slavie proti Villarrealu a byl obdarován i slávistickým dresem
Slavný herec Orlando Bloom navštívil zápas Slavie proti Villarrealu a byl obdarován i slávistickým dresem