Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Tajné odhalení Babovřesk 2: Pavelec a spol. půjdou do naha před Vondráčkovou!

Autor: hof

Po velkém úspěchu nové komedie Zdeňka Trošky (59) Babovřesky, která vydělala už sto milionů, se autoři rozhodli, že na jaře znovu začnou natáčet pokračování! A české hokejové hvězdy svlečou do naha!

To bude teprve show. Dámy, máte se na co těšit! Trojice předních českých hokejistů totiž bude v rouše Adamově! Vlastně díky zpěvačce Lucii Vondráčkové (33).

První díl košilaté komedie, která je něco mezi Slunci, seny... a Kameňáky, končí tím, že do jihočeské vísky Babovřesky přijíždějí hokejisté Jakub Kovář (24), Jakub Voráček (23) a Ondřej Pavelec (25).

„A tím odstartuje další série příběhů, nedorozumění a drbů! A univerzální drbna Horáčková (Jana Synková) začne zase zjišťovat, proč kluci hokejistický do vsi vlastně přijeli,“ prozradil Aha! autor scénáře a režisér Zdeněk Troška.

Slibuje, že děj bude mít zajímavý vývoj a právě na hokejistech, Horáčkové, ale i dalších postavách to bude pokračovat. Podle všeho dojde k zápletce mezi mladými sportovci a místními děvčaty. Chybět nemá ani pasáž, kde budou Pavelec, Kovář a Voráček ve sprše a úplně nazí.

Kovář, Pavelec a Voráček (zleva), to jsou hlavní jména druhého dílu komedie Babovřesky
Kovář, Pavelec a Voráček (zleva), to jsou hlavní jména druhého dílu komedie Babovřesky