21. května 2012 • 16:05

Kapitánův synek je jako táta: Hodnej kluk po mně, hlásil Plekanec

Autor: Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | VIDEO | Poslušně ležel na klíně maminky, táta na ně zamilovaně koukal. Když bylo třeba, kapitán českých hokejistů Tomáš Plekanec malého juniora na palubě »bronzového« leteckého speciálu nakrmil. I když tam bylo veselo, malý Matyáš vůbec nezlobil. Jen se rozhlížel, co se kolem něj děje.



„Je celej po mně! To je snad vidět na první pohled ne?“ žertoval vůdce českého národního týmu, když za ním v letadle chodili veselí spoluhráči a utahovali si z něho. „Jak říkám, je po mně. Pořád takovej hodnej,“ smál se Plekanec.

Hlavní skupina, která se po cestě z Helsinek starala o zábavu, si vybrala místa uprostřed. Novotný s manželkou Zuzkou, Petružálek, Kašpar, Michálek...

Po náročném večeru ve Finsku, kde se po skočení zápasu o třetí místo přesunuli do hotelu Prezident a slavili, pokračovali v oslavách i na palubě leteckého speciálu. „Oběd! Dá si někdo housku?“ vyzýval cestující Petružálek, který se v kabině nároďáku staral o muziku.

Kapitán české hokejové reprezentace Tomáš Plekanec se podepisujue fanouškům po příletu do Prahy
Video se připravuje ...

Na palubě letadla byla s hokejisty i žena Tomáše Plekance Lucie Vondráčková se synem Matyášem
Video se připravuje ...

V letadle však byli i tací, kteří toho moc nenamluvili. Společensky unavenější David Krejčí hned po odletu usnul, tak si ho kamarádi vzali na paškál. Otevřeli fixu a podepsali se mu na ruce.

„Co to je?“ ptal se útočník Bostonu, když se vzbudil. Pak už se jen smál. A smáli se všichni. Atmosféra byla při návratu do vlasti uvolněná, jen škoda, že »pouze« bronzová.

Plekanec s rodinou těsně po návratu do Prahy ze světového šampionátu
Plekanec s rodinou těsně po návratu do Prahy ze světového šampionátu

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud