Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Film o Gascoignovi šokuje. Deprese z alkoholu léčil botoxem

Autor: Tomáš Bönisch

Paul Gascoigne dal o sobě pořádně vědět – a opět se postaral o velký rozruch. Známý bouřlivák se rozpovídal pro dokument IVT s názvem „Being Paul Gascoigne“ hlavně o dlouholetých problémech s alkoholem, které ho ohrožují na životě. Součástí dokumentu jsou záběry, na nichž si bývalý fotbalista nechává aplikovat botox, což podle vlastních slov považuje za určité distancování se od minulosti.

„Vím, že pravděpodobně v budoucnosti budu zase pít, a také vím, že to bude poslední hřebíček do rakve,“ přiznává otevřeně šestačtyřicetiletý Gascoigne, kterého kvůli závislosti opustila manželka s dvěma dětmi.

Dokument, jehož hlavním motivem jsou eskapády někdejší hvězdy, se točil tři měsíce a kdysi nesmírně populární „Gazza“ nechal kamery do svého soukromého života nahlédnout skutečně zblízka. Štábu se podařilo zachytit jak názory samotného fotbalisty, tak i členů rodiny či jeho nejbližších přátel.

O síle příběhu a dokumentu svědčí fakt, že dojal i známého tvrďáka Joeyho Bartona, který na Twitteru vyjádřil Gascoignovi podporu. „Mám v očích slzy, když se dívám na dokument o Gazzovi,“ tweetoval Barton. „Cítím jeho bolest. Doufám, že najde podporu, kterou potřebuje.“

Legendární anglický fotbalista Paul Gascoigne ukončil v USA léčbu ze závislosti na alkoholu a vrátil se domů.
Legendární anglický fotbalista Paul Gascoigne ukončil v USA léčbu ze závislosti na alkoholu a vrátil se domů.