Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO: Sex na balkóně i ve sprše. Souloží se všude, vtipkují v Soči

Autor: spo

Na balkóně. V posilovně. Nebo třeba v restauraci. Olympijské hry v Soči jsou jedna velká orgie. Sex je tady cítit na každém kroku. A poprvé se několik párů i trojic podařilo natočit! samozřejmě ale nejde o pravdivou reportáž. Video zveřejnily satirické noviny The Onion, které jsou proslavené publikováním fiktivních a většinou vtipných reportáží.

Sex na balkóně i ve sprše. Souloží se všude, vtipkují v SočiFoto youtube.com
Souloží se všude. Všichni se všemi. Muži se ženami. Ženy s ženami. Muži s muži. Na balkóně. Při procházce. Ve sprše. V restauraci. V posilovně. Při rozhovoru...

Prostě na olympijských hrách v Soči je to jedna velká orgie. A z místa to komentují fiktivní novináři, kteří si pochvalují příjemnou atmosféru. Jejich reportáž je hitem internetu.

VIDEO: Podívejte se, jak se souloží v olympijské vesnici

Redakce The Onion se rozhodla natočit vymyšlenou reportáž po výrocích snowboardisty Sageho Kotsenburga (20), který promluvil o sexu v Soči jako první.

„Ze začátku Her byl všude docela klid, ale po prvních medailích už to začalo být na pokojích dost hlučné. Momentálně už jsem doma. Ale když od známých slyším, jak to tam teď vypadá, tak se možná vrátím," řekl Kotsenburg.

K seznamování navíc sportovcům pomáhá mobilní aplikace, přes kterou si najdou ideálního partnera pro večer.

Sex na balkóně i ve sprše. Souloží se všude, vtipkují v Soči
Sex na balkóně i ve sprše. Souloží se všude, vtipkují v Soči