Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

VIDEO: Soukalová zase zazářila jako zpěvačka v biatlonové kapele

Autor: pta

VIDEO | Má za sebou životní sezonu. Dvě olympijské medaile, čtvrté místo v celkovém hodnocení Světového poháru. Na její závěr biatlonistka Gabriela Soukalová znovu připomněla, jakou je vynikající zpěvačkou. Na večírku v norském Oslu, kde o víkendu dojela poslední závody, zazpívala blonďatá kráska známou písničku Venus. A sklidila velký potlesk.

Biatlonisté zase ukázali, jak umí být všestranní. Pro rozloučení se sezonou dali dohromady skupinu Bond Biatlon Band 2. Její obsazení? Výhradně jen z biatlonových zdrojů. Američan Lowel Bailei a Francouz Jean Guillaume Beatrix hráli na kytary, Larisa Nedbajevová se přidala s houslemi. A Soukalová kromě zpěvu udávala rytmus s tamburínou.

Na pódiu vystřihli písničku Venus, kterou na konci šedesátých let pustila do světa hitparád nizozemská kapela Shocking Blue. A na konci osmdesátých let oživila její popularitu oživila britská dívčí skupina Bananarama.

„Jsem tvoje Venuše, jsem tvůj žár.“ Sálem zněl slavný refrén, po konci písničky pak zazněl hlasitý potlesk. V nabité sezoně neměla Soukalová na vystupování tolik času, ale jako několikrát v minulosti prokázala, že ve zpěvu si je podobně jistá jako s puškou na trati.

VIDEO | Podívejte se na píseň Venus v podání Gabriely Soukalové a Bond Biathlon Band 2

VIDEO | Tak Soukalová zpívala písničku na slavnostním zakončení sezony