Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Navrátilová se těší na trénování tenistky Radwaňské: Kvůli ní nespím!

Autor: top

Přes Krkonoše vede hřebenovka česko-polského přátelství. Světový tenis ho teď pozná v plné kráse díky spojení Martiny Navrátilové (58) a Agnieszky Radwaňské (25). Obě se prý na spolupráci moc těší.

Informaci o tom, že česká legenda bude koučovat nejlepší polskou tenistku, potvrdily obě dámy v noci na úterý. A překypují nadšením!

„Martina byla vždy můj velký idol. Pocházíme z podobné části světa, takže bychom si měly rozumět v tenise i v životě a přenést to do úspěšného vztahu,“ věří Radwaňská, šestá hráčka světového žebříčku, jejímž největším úspěchem je finále Wimbledonu 2012.

Navrátilová by měla plnit roli tzv. superkouče, to znamená, že s Agnieszkou stráví zhruba 12 až 15 týdnů v roce na největších turnajích po celém světě. „Cílem je vyhrát granslamový titul a medaili na olympiádě v Riu 2016,“ řekl hlavní trenér Tomasz Wiktorowski.

„Už se nemůžu dočkat, až začnu novou fázi mé kariéry,“ těší se rodačka z Řevnic, které se tak splní velký sen. „V noci jsem z toho nemohla spát a přemýšlela jsem, jak se dostanu zpátky do režimu zápasů,“ přiznala.

Polku Radwaňskou by měla trénovat Martina Navrátilová
Polku Radwaňskou by měla trénovat Martina Navrátilová