Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Proč jsi takový h....o? Tak už jsem se narodil, setřel "fanouška" Murray

Autor: pan

Nudný, nezáživný patron? Možná. Hlupák však Andy Murray není v žádném případě. Přesvědčit se o tom mohl jeden z "fanoušků", který přílišným respektem k britskému tenistovi rozhodně netrpí. "Proč jsi  takový h....o!" ptal se ho na twitteru. Odpověď, kterou mu Andy Murray poslal, ho však dost bezpečně poslala do kolen.

Šestý hráč světa má stejně jako všichni jeho konkurenti celou řadu  fanoušků, ale i nepřátel, kteří na něm nenechají nit suchou. Urážlivé maily, tweety, dopisy či telefonáty dostávají jak Djokovič, Nadal Wawrinka, tak ale třeba i elegán Roger Federer.

Tomu dokonce šílený fanoušek vyhrožoval před nedávnou dobou smrtí. Výhružky násilím zná i Tomáš Berdych, Radek Štěpánek či Petra Kvitová.

Svoje si nedávno na sociálních sítích přečetl i olympijský vítěz Andy Murray. Od muže pod přezdívkou či jménem Brett Favre si přečetl jasnou otázku. "Proč jsi takový h....o?" ptal se sedmadvacetiletého tenisty.

Pokud byste čekali od Murrayho odpověď v podobném stylu či vůbec žádnou reakci, jak by se celkem pochopitelně dalo očekávat, spletli byste se.

Bývalý svěřenec Ivana Lendla měl pro svého "příznivce" lepší argument. "Myslím, že jsem se tak prostě už narodil," setřel tazatele Murray.

Za svoji originalitu si na sociálních sítích vysloužil velké uznání. "Myslím si o tobě to samé, jako "Favre", ale tohle je opravdu dobrá odpověď," ocenil Skotovu odpověď jeden z diskutujících.

Prostě Andy Murray ukázal, že jako pravý šampion dokáže své protivníky zničit s elegancí a grácií i mimo tenisový kurt.