Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Tenistka Wozniacki se odhalila pro magazín Sports Illustrated: Svlékla se pro sexy fotky!

Autor: ps

Každý muž se třese, když se ten den blíží. Vychází tradiční plavkový speciál prestižního amerického magazínu Sports Illustrated! Tentokrát »pojídači« dámských křivek vyvalí oči na tenistku Caroline Wozniacki (24), která si splnila sen a nafotila sexy snímky. A její tělo je opravdu k nakousnutí!

Plánovali si to dopředu, a když byla na vrcholu fyzických sil, kývla na prestižní nabídku. Psal se listopad, kdy Wozniacki, bývalá snoubenka nejlepšího golfisty současnosti Roryho McIlroye, přiznala, že polonahá pózovala na pláži v Mexickém zálivu. Snímky tedy ležely v šuplíku čtvrt roku a nikdo je neodhalil!

„Dlouho jsem držela tajemství a teď nemůžu uvěřit, že je to konečně venku! Ty fotky prostě miluju,“ napsala nadšená dánská tenistka. „Není moc lidí na světě, kteří dostanou takovou šanci. Užívala jsem si každou minutu,“ přiznala pátá hráčka světového žebříčku.

Zároveň připustila, že ji tato vzrušující zkušenost nemohla potkat v lepší čas. Křivky jejího těla byly totiž dokonale připravené. „Trénovala jsem na maraton, hrála tenis a turnaje… Cítila jsem, že moje tělo nemůže vypadat lépe,“ usmívala se krásná blondýnka, která je po rozchodu se severoirským golfistou stále k mání. No, kdo by takovou sexy dračici nechtěl?

Wozniacki si tímto focením splnila sen.
Wozniacki si tímto focením splnila sen.