6. ledna 2015 • 09:39

Hertl nedohrál po ráně pukem do obličeje. V šatně se znovu usmíval

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník San Jose Logan Couture stál před vlastní bránou a mračil se. Nebezpečí sice zažehnal, vyhodil puk z pásma během hry v oslabení. Jenže to udělal bohužel tak nešťastně, že puk napálil na vlastní střídačku, kde do obličeje trefil Tomáše Hertla. Český hokejista urychleně putoval do šaten na šití, ale to by snad nebyl on, aby se i s čerstvými stehy v obličeji neusmíval.



Účastník posledních dvou mistrovství světa tak jen potvrdil svou pověst věčně dobře naladěného chlapíka. Jen jeho dětská tvář a nevinný úsměv teď dostaly pořádný zásah.

Hertl rychle s ručníkem přes obličej dojel do šatny, publikum ve Winnipegu mu navíc sympaticky zatleskalo. Český útočník už se do zápasu nevrátil a neviděl tak, jak jeho tým pět vteřin před koncem rozhodl o tom, že si z Kanady odveze všechny body. Vítěznou trefu zařídil obránce Marc-Edouard Vlasic.

Po utkání v šatně zdobilo Hertlovu tvář několik stehů, vše se ale zdálo být v pořádku. "Ránu dostal do horního rtu, ale už se zase usmívá," napsal na svůj Twitter novinář Ross McKeon.

VIDEO: Kotouč nešťastně trefil Hertla do obličeje

VIDEO: Sestřih utkání Winnipeg - San Jose

MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 1. • 02:00
Winnipeg Jets
Winnipeg Jets
2:3
ONLINE
6. ledna
02:00
San Jose Sharks
San Jose Sharks
Góly

Domácí: 09:17. Ladd, 44:03. Harrison

Hosté: 02:53. Burns, 24:15. Karlsson, 59:55. Vlasic

Sestavy

Domácí: Hutchinson (Pavelec) – Byfuglien, Chiarot, Postma, Harrison, Brouillette, Pardy – Wheeler (A), Little (A), Ladd (C) – Frolík, Scheifele, Perreault – Halischuk, Lowry, Galiardi – Peluso, Slater, Thorburn. Trenér: Paul Maurice

Hosté: Niemi (Stalock) – Braun, Dillon, Burns, Vlasic (A), Tennyson, Irwin – Wingels, Marleau (A), Goodrow – Pavelski (A), Couture, Karlsson – Nieto, Sheppard, Hertl – McGinn, Desjardins, Scott. Trenér: Todd McLellan

Rozhodčí

Pochmara, L'Ecuyer – Cameron, Cvik

Stadion

MTS Centre, Winnipeg

Návštěva

15016 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud