Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězda Realu koupila byt za 460 milionů v Trump Tower: Nahlédněte do Ronaldova bytu!

Autor: pv

Fotbalová hvězda Realu Madrid se plácla přes kapsu! Útočník Cristiano Ronaldo (30) se tak ihned zařadil se mezi největší smetánku New Yorku. Luxusní apartmán v mrakodrapu Trump Tower, který se tyčí do výšky 202 metrů, zaplatil 18,5 milionu dolarů (460 milionů korun)!

Portugalec si od prezidentského kandidáta a miliardáře Donalda Trumpa koupil loft velký 2510 m2. Má k dispozici tři ložnice, dva obývací pokoje, dvě mramorové vany a rozlehlou kuchyň. Ze všech prostor má přitom výhled na nejkrásnější místa New Yorku, jako jsou blízký Central Park, řeka Hudson, slavné mrakodrapy Empire State Building a Chrysler Building. Ronaldo může dokonce dohlédnout i na sochu Svobody.

Přestože zaplatil za byt v přepočtu 460 milionů korun, musí se připravit i na nemalé měsíční poplatky, které ostatní majitelé, jako jsou herec Bruce Willis a zpěvačka Janet Jackson, odvádí ze svého účtu. Na provoz a údržbu budovy z roku 1983 bude Cristiano platit každý měsíc 4158 dolarů (přes 100 tisíc korun).

Když se zjistilo, že ikona Realu Madrid kupuje loft v New Yorku, hned se začalo spekulovat, jestli to nesouvisí s jeho angažmá. V roce 2018 mu totiž konči ve Španělsku smlouva a po vzoru Davida Beckhama by mohl dohrát kariéru v MLS. Ve hře jsou pak údajně kluby New York Red Bulls a York City FC, jež by jednoho z nejlepších fotbalistů světa rády získaly.

Pohled z okna na mrakodrapy je vzrušěující.
Pohled z okna na mrakodrapy je vzrušěující.