Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lyžařka Vonn zahodila kombinézu: V Mexiku ukázala výstavní prdelku!

Autor: ps

Po rozchodu s golfistou Tigerem Woodsem je lyžařka Lindsey Vonn (31) oficiálně stále sama. Ale při pohledu na její sexy křivky je hodně těžké tomu uvěřit. Sympatický kukuč, dokonalá postava, krásná sexy blondýnka. Na dovolené v Mexiku zahodila kombinézu a ukázala výstavní prdelku!

Lyžařskou sezonu rozjela Vonn skvěle. Dostala se do čela světového poháru, měla nakročeno k velkému křišťálovému glóbu, jenže nehoda v superobřím slalomu v Andoře jí vzala na konci ledna veškeré naděje.

Tři zlomeniny v levém koleni znamenaly okamžitou »stopku«. Kloub zalitý krví a vodou potřeboval okamžitou léčbu, operace nebyla potřeba. „Další poškození by mohlo vést k náročné operaci, která by mohla ohrozit mé další závodění. Takové riziko vzhledem nechci podstupovat,“ komentovala svůj stav americká sjezdařka.

Lindsey Vonn se předváděla na pláži v Mexiku.
Lindsey Vonn se předváděla na pláži v Mexiku.

Ihned najela na režim rehabilitace, kam zařadila také poslední pobyt ve slunném Mexiku. Lindsey si dovolenou užila s kamarády v luxusních vilách nedaleko od Los Cabos. Noha je podle fotky v pořádku a její tělo také! „Nashle, Mexiko! Stále jsem na cestách… V Cabo to bylo senzační. I díky svým přátelům jsem se nasmála, byla legrace,“ napsala na Instagramu americká superstar.

Komentář se vztahoval k fotce, na níž Lindsey vystrkuje prdelku a běží směrem do mořských vln. Kdejakému muži se hned zpomalí tep, promne si oči a… Podívá se minimálně ještě jednou!