14. dubna 2016 • 15:11

Rocky! Suárezův loket úřadoval, Godín po úderu vypadal jako zbitý boxer

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Potížista Luis Suárez zase v akci? Ve středeční odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů mezi Atlétikem Madrid a Barcelonou (2:0 a postup domácích) byl uruguayský útočník hájící barvy katalánského klubu zase vidět a opět ne v dobrém slova smyslu. V jednom ze soubojů udeřil loktem obránce týmu z Madridu Diega Godína a způsobil mu nedobře vypadající zranění v obličeji. Fanoušci hned trefně přirovnali obráncův vzhled ke slavné filmové postavě Rockymu Balboovi. 



V reprezentaci jsou parťáci, na klubové scéně ale velcí rivalové. Hlídací pes Godín se od útočníka hvězdné Barcelony za dva zápasy nehnul ani na krok a přineslo to své ovoce. A to i přesto, že se Suárez v prvním zápase dvakrát prosadil. Do semifinále Ligy mistrů jde i tak podceňované Atlético.

Výkon zarputilého obránce a vlastně celého týmu v obraně byl v odvetě bezchybný, hvězdy Barcelony v čele se Suárezem si neškrtly. To samozřejmě hráči katalánského klubu špatně nesli, emoce na stadionu Vincete Calderóna, jak je zvykem při soubojích těchto týmů, plály.

Samotný uruguayský útočník nemá k nemyslným zkratům daleko, ve svém rejstříku průšvihů má už hodně excesů včetně nechvalně proslulých kousanců. V prvním zápase nebyl daleko od vyloučení a i v odvětě s Atlétikem byl středem pozornosti při jednom ze soubojů. Při snaze prodrat se ke střele udeřil spoluhráče z reprezentace loktem do obličeje. 

Třicetiletému Godínovi se občas neprotiví nesmyslné polehávání na hřišti, jenže tenhle atak mohl zatraceně bolet. Jak odhalily televizní záběry, oko hráče Atlétika po úderu Suáreze vypadalo dost nevalně. Záběry připomínaly spíš scénu z hororového filmu, než zápas slavné Ligy mistrů.

Neobvyklý obráncův vzhled byl vodou na mlýn vtipných fanoušků, kteří se na účet Godína na sociálních sítích slušně pobavili. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud