Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nenávist partnerek nových spoluhráčů Jágra a Frolíka: Podrážděné vzkazy!

Autor: as, top, top

Zakopaly válečnou sekeru? Ani náhodou! Přestup Jaromíra Jágra (45) do Calgary s sebou nese i třaskavou konfrontaci jeho lásky Veroniky Kopřivové (26) s Dianou Kobzanovou (35), partnerkou spoluhráče Michaela Frolíka (29)!

Kadeřnice z Teplic vs. absolventka obchodní akademie z turnovské vesničky Roudný. Krásné blondýny se živily jako modelky, proslavily se nahotou, ulovily bohaté hokejisty. Nemají se rády, už třikrát si to »rozdaly« na sociálních sítích. Jenže teď jejich kluci budou hrát spolu v Calgary a ony by se měly tvářit jako velké kámošky...

„Já žádnou Dianu neznám!“ napsala v úterý Blesku očividně podrážděná Kopřivová . „Jde to mimo mě. Na hokej skoro nechodím a s ostatními manželkami se vídám jen výjimečně na povinné týmové akci,“ reagovala z Kanady Kobzanová .

Jaromír Jágr něžně hladil Veroniku Kopřivovou a nemohl z ní spustit oči.
Jaromír Jágr něžně hladil Veroniku Kopřivovou a nemohl z ní spustit oči.

Uhasí oheň?

To ona začala válku. Jágrově lásce se na Instagramu vysmála za dietní kulinářské pokusy i obhajobu své »svlékací« minulosti, aby opovržlivě komentovala její byznys s přeprodáváním amerických hadříků. To už Kopřivová nevydýchala a velmi ostře reagovala.

Teď obě musejí ubrat a zklidnit se, protože v zámoří platí jasné pravidlo: Tým nade vše! Žádné třenice, byť jen partnerek, se netolerují, což samozřejmě platí i u calgarských Plamenů. Zatím se ovšem nezdá, že by Veronika s Dianou hořely touhou uhasit oheň nenávisti...