Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vdova po hokejové legendě Demitrovi (†36) otevřeně: Jak se snažím přežít!

Autor: pv

Jeden tragický okamžik jí změnil život. Před šesti lety 7. září zahynul Majce Demitrové (40) manžel Pavol Demitra (†36) při letecké katastrofě a s ním celý hokejový tým Jaroslavle, kde byli i Češi Karel Rachůnek, Jan Marek a Josef Vašíček. Vdova po slovenském hokejistovi otevřeně vypráví, jak se s odchodem svého muže vyrovnává.

Po neštěstí Majka Demitrová zažila hektické chvíle, ale vzala si z toho i něco dobrého. „Ta doba, ten chaos, co jsem zažila, byl pro mě velmi léčivý až terapeutický. Žila jsem ze dne na den. To se ale úplně změnilo a dnes už mám v diáři napsané, co budu dělat za tři týdny. Život jde dál a pochopila jsem, že musím plánovat, abych se měla čeho chytit,“ prozradila pro server dalito.sk Demitrová, která pomáhá charitativnímu spolku sdružujícím děti, jež jsou sirotky nebo přišly o jednoho z rodičů.

Majka Demitrová přišla říci poslední sbohem rodinnému známému.
Majka Demitrová přišla říci poslední sbohem rodinnému známému.

„Nepovažuji se ale za nikoho důležitého. Starala jsem se jen o Pavola a naše děti. Teď se snažím přežít a žít,“ řekla vdova po slovenské hokejové ikoně.

Stále ji však trápí velký zájem fanoušků a médií. „Neumím to strávit. Už bych chtěla otočit stránku a nechat Paľka odpočívat v pokoji a nechat i náš život nějak plynout,“ přeje si paní Demitrová.