Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejžhavější basketbalistka světa: porazila rakovinu a fotila pro Playboy

Autor: pv

Je tou nejkrásnější hráčkou, která se prohání po palubovkách. Muže u italské basketbalistky Violy Valentiny Vignaliové (26) ale moc nezajímají její statistiky doskoků, ale spíše jiná čísla. Uhrančivá černovláska s mírami 90-62-95 a výškou 183 centimetrů a váhou 63 kilogramů je totiž i modelkou a ozdobou mnoha pánských časopisů.

Sexy Viola Valentina Vignaliová od osmnácti let hraje profesionálně basketbal. Začínala v druhé italské lize a postupem času dostala příležitost i v nejvyšší soutěži. Jen sport ji ale neživí. V roce 2005 navrhl Vignaliové rodinný přítel, aby se zúčastnila soutěží krásy.

Basketbalistka se svým přítelem Stefanem
Basketbalistka se svým přítelem Stefanem

Úchvatné černovlásky si všimlo hned několik modelingových agentur a okamžitě měla řadu nabídek na focení oblečení, ale i kosmetických produktů. V Itálii se stala hvězdou a dostala se dokonce před čtyřmi lety na titulní stranu Playboye, pro který se nestyděla svléknout a odhalit dokonalé tělo i vnady.

Basketbalistka ISB Milán celkově nemá problém se předvádět například jen ve spodním prádle. Na sociálních sítích je proslulá odvážnými fotkami z dovolené, kterými přilákala na svůj Facebook a Instagram kolem 2 milionů sledujících uživatelů. Život se s ní ale pouze nemazlil. Před více jak pěti lety bojovala s rakovinou štítné žlázy.

„Byl to nejagresivnější typ rakoviny. Doporučovali mi operaci, při které by mi rozřízli hrdlo od ucha k uchu a má modelingová kariéra by byla u konce,“ prozradila basketbalistka. Naštěstí se našel lékař s jinou metodou léčby. „Chodila jsem na velice intenzivní ozařování. Byla jsem chodící Černobyl a měla hlas jako chlap. Působila jsem jako transsexuál. Naštěstí se vše dalo popořádku a nakonec jsem zvítězila,“ řekla Vignaliová.

Celou dobu měla po boku svou životní lásku. Už skoro 11 let chodí s dvoumetrovým basketbalistou Stefanem Laudonim. „Těším se na ty krásné věci, jako je svatba nebo až budeme dítě.“